Vytvoření a nastavení firmySmazání uživatelského účtu

Smazání uživatelského účtu

Pokud se rozhodnete Doklado přestat používat, můžete svůj účet trvale odstranit. Před smazáním doporučujeme zálohovat všechny doklady.

Účet v Doklado můžete smazat pouze při přihlášení uživatele s rolí Majitel-Admin (nejčastěji ten, kdo účet registroval).

  1. V mobilní aplikaci přejděte do sekce Profil - Nastavení.

  2. Ve spodní části obrazovky klikněte na tlačítko Odstranit/Zrušit účet.

  1. Zobrazí se potvrzovací obrazovka - potvrďte souhlas a klikněte na tlačítko Odstranit.

Upozornění: Smazání účtu je nevratné. Před odstraněním účtu si zálohujte všechny své doklady.