Automatické účtováníDeaktivace

Deaktivace

  1. Přejděte do Správy modulů - Moduly pro firmy.

  2. Klikněte na tlačítko Spravovat ve vybraném modulu.

  3. Na záložce Připojené klikněte na Odpojit všechny pro deaktivaci modulu pro všechny firmy - nebo vepište název firmy/firem, zaškrtněte je a klikněte na tlačítko Odpojit vybrané.