Deaktivace
-
Přejděte do Správy modulů - Moduly pro firmy.
-
Klikněte na tlačítko Spravovat ve vybraném modulu.

-
Na záložce Připojené klikněte na Odpojit všechny pro deaktivaci modulu pro všechny firmy - nebo vepište název firmy/firem, zaškrtněte je a klikněte na tlačítko Odpojit vybrané.

Was this page helpful?