Vyúčtování výdajůDeaktivace

Deaktivace

  1. Přejděte do Správy modulů - Moduly pro firmy.

  2. Klikněte na tlačítko Spravovat ve vybraném modulu.

  3. Na záložce Připojené klikněte na Odpojit všechny pro deaktivaci modulu pro všechny firmy a všechny uživatele - nebo vepište název firmy/firem, zaškrtněte je. Kliknutím na název firmy automaticky vyberete všechny její uživatele, nebo zaškrtněte konkrétní uživatele v dané firmě. Klikněte na tlačítko Odpojit vybrané.